За Нас

Nemagazin.com – твоят онлайн портал за оригинални маратонки, кецове и спортни обувки. Нашата история започва с една идея – да предложим на любителите на спорта един удобен начин да се сдобият с всичко необходимо за любимите си занимания!
Ние сме екип от професионалисти, които имат задача да предоставят на Вас, нашите потребители, най-доброто обслужване, от професионални съвети до лесна поръчка с бърза доставка! Тук ще намерите голямо разнообразие от оригинални маратонки, кецове и спортни обувки за почти всеки повод.
Ние сме напълно реална и легитимна българска компания – ЕМЕСAP ЕООД, ЕИК:205136426, Седалище: гр. Казанрък 6100, бул. Р.Долина 30 МОЛ: Михаил Рачев

Нашата желание!

То е съвсем семпла – да предоставим на българските потребители висококачествени оригинални маратонки, кецове и спортни обувки на любимите световноизвестни марки, като Adidas, Puma, Reebok, Nike, Supra и много други, на максимално достъпни цени!

Нашата цел!

Вие, нашите потребители, сте нашият основен приоритет! Nemagazin.com цени своите клиенти и коректните отношения, затова и сайтът предлага богата гама продукти с гарантирано качество и доказан произход. Стараем се да Ви представим нашите предложения така, че да можете да направите своя избор бързо и лесно. За нас най-важно е Вие, клиентите, да получите качествени оригинални маратонки, кецове и спортни обувки на ТОП цени и нашите продукти са точно такива – 100% оригинални. Можете да сте сигурни, че ще откриете най-добрите модели маратонки на страхотни цени!